سرویس اشتراک ویدیو ام پی فور

برای افزودن به لیست علاقه مندی باید وارد حساب کاربری شوید.

ورود به حساب کاربری

بستن

بله خیر

ام پی فور را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

پخش بعد از 8

نبض - بررسی مشکلات طرح مراقبین سلامت

1,004 بازدید8 سال پيش
  • می پسندم
  • اشتراک گذاری
  • افزودن به لیست پخش
  • گزارش تخلف
  • نشان گذاری
monazereh

monazerehکاربر monazereh

برنامه نبضکانال برنامه نبض

مشکلات طرح مراقبین سلامت موضوعی است که مورد توجه مجلس و وزارت بهداشت است اما آیا استخدام سبب انگیزه مراقبین سلامت می شود و یا همانگونه که معاون وزارت بهداشت معتقداست باید فرهنگ کار ضامن کارماست در کشور ترویج شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، ربابه شیخ‌الاسلام متخصص اپیدمیولوژی تغذیه و عضو هیات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه بهداشت کاملا متفاوت از درمان است و نظام آموزش عالی کشور و همچنین آموزش وزارت بهداشت باید تفاوت این دو را بداند تا بتواند با انتخاب صحیح فراگیران و با تغییرات مناسب کریکولوم‌های آموزشی، خدمت‌رسانی به مردم را در حیطه سلامت به درستی آموزش دهد، گفت: این خدمت‌رسانی شامل پیشگیری، مراقبت از خود، حفظ سلامت در طول دوران زندگی و با روند افزایش سن، شیوه صحیح زندگی است.
وی افزود: تربیت نیروی متخصصی که نگاه درمانی دارد و منتظر مراجعه بیمار می‌ماند تا او را درمان کند، بسیار متفاوت است با متخصص جامعه‌نگری که به سراغ مردم می‌رود تا نگاه کاملی به شرایط زیستی آنها داشته باشد، با آنها هم‌کلام و همراه شود، مشکلات را از زبان آنان بشنود و بر اساس مشکل، راه‌حل ارایه دهد. در این صورت است که علاقه‌مندان به پیشگیری از بیماری و معتقد به حفظ و ارتقای سلامت کشور، به‌منظور ارائه خدمت در حوزه سلامت تربیت می‌شوند و البته در جریان کارعملی در رشته مورد نظر، تجربه پیدا می‌کنند. این افراد سرمایه‌های عظیمی به شمار می‌روند که نباید اجازه دهیم اتخاذ سیاست‌های نامناسب، منجربه کناره‌گیری آنها از خدمت شود. خاص آنکه ممکن است روزی نیروهای کار آزموده‌ای که این افراد را تربیت می‌کنند نیز دیگر در دسترس نباشند. ضمن اینکه اگر چنین نیروهایی تربیت شوند، مختص بخش بهداشت و سلامت کشور بوده و باید به‌صورتی حس کنند که عضوی از بدنه نظام سلامت هستند، درست مانند نظام بهورزی.
در ادامه برنامه نبض دکتر رسول خضری نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در خصوص استخدام در سال 88 یکسری موارد درباره بهداشت مدارس برای جذب 60 هزار نفر مطرح شد اما طرح موفق نشد، و اکنون آموزش و پرورش در حوزه مربیان بهداشت مدارس دچار خلا است.
او در ادامه افزود: وزارت بهداشت باید نیروی لازم را در مدارس بگذارد، زیرا مربیان می توانند بسیاری از مشکلات را حل کنند، زیرا 51 درصد افراد کشور زیر 19 سال هستند. بنابراین اگر افرادی که در این حوزه مشغول به فعالیت هستند، دارای امنیت شغلی باشند، با انگیزه بیشتری به کار خود ادامه خواهند داد.
دکتر کلانتری قائم مقام معاون وزارت بهداشت با دو مهمان دیگر برنامه در خصوص استخدام در وزارت بهداشت موافق نبود و گفت: فرهنگ اینکه کار ما ضامن ادامه کار ماست باید در کشور ترویج شود. مملکتی که دولتش دارای ازدحام بسیار بالای کارمند است باید به استانداردهای جهانی توجه داشته باشد. زیرا چیزی به نام مشارکت دولتی و غیر دولتی در نظام های جهانی مطرح شده است.

نمایش بیشتر
0 دیدگاه
0 دیدگاه ثبت نظرات بیش از حد مجاز است، چند دقیقه بعد ثبت کنید.
تصویر پیش فرض کاربر

اشتراک گذاری

  • کد ویدیو
  • واتس اپ
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • توییتر
  • لینکدین

کد ویدیو

copy

گزارش تخلف

متن گزارش:

ثبت

تکرار پخش