سرویس اشتراک ویدیو ام پی فور

برای افزودن به لیست علاقه مندی باید وارد حساب کاربری شوید.

ورود به حساب کاربری

بستن

بله خیر

ام پی فور را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

پخش بعد از 8

فیلم Seven 1995 - هفت

305 بازدید4 سال پيش
  • می پسندم
  • اشتراک گذاری
  • افزودن به لیست پخش
  • گزارش تخلف
  • نشان گذاری
topmovies

topmoviesکاربر topmovies

فیلم سینمایی دوبله فارسیکانال فیلم سینمایی دوبله فارسی

درام - جنایی - معمایی

دو مامور پلیس به دنبال دستگیری یک قاتل سریالی بی‎رحم هستند که قربانیانش را بر اساس هفت گناه کبیره مسیحیان انتخاب می کند...

ستارگان: Morgan Freeman - Brad Pitt - Gwyneth Paltrow - Kevin Spacey - Lennie Loftin

کارگردان: David Fincher

جوايز:
نامزد اسکار بهترين تدوين
نامزد جايزه بهترين فيلمنامه از جوايز بفتا
نامزد جايزه بهترين فيلمبرداري از جوايز انجمن فيلمبرداران امريکا
برنده جايزه بهترين فيلمنامه از جوايز فنگوريا


گویندگان به ترتیب نقش:
علی بهرامی
محسن زرابادی
استاد سعید مقدم منش
تکتم چوبدار
ابراهیم ربیعی
امیرحسین صفایی
امیررضا لطفی
کامبیز خلیلی
محمد ولیان
علی فریدنی
لیلا شیخی
نسترن کریمیان

مدیر دوبلاژ: امیرحسین صفایی
دستیار دوبلاژ: فاطمه همت همراه
ویراستار: زهرا حیدری
صداپرداز: خشایار خاتمی

هفت فیلمی امریکایی در ژانر جنایی و معمایی و محصول سال 1995 است. این فیلم توسط دیوید فینچر کارگردانی شده و فیلمنامه آنرا اندرو کوین واکر نوشته است. از بازیگران فیلم می توان به برد پیت، مورگان فریمن و گوینث پالترو اشاره کرد. «هفت» در تاریخ 22 سپتامبر 1995 در امریکا به نمایش درآمد و مورد تحسین منتقدان قرار گرفت.

نویسندگان:
اندرو کوین واکر

عوامل:
فیلمبرداری: داریوش خنجی
تدوین: ریچارد فرانسیس بروس
موسیقی: هاوارد شور

بودجه کلی: $33,000,000
فروش جهانی: $327,300,000


واکنش منتقدها:
فیلم در سایت راتن تومیتوز امتیاز 81% را بر اساس 74 ریویو بدست آورده که معادل نمره 7/76 از 10 است: «یک فیلم کاراگاهی شوکه کننده و تاریک که با بازی های خوب و پایان تکان دهنده اش تا مدت ها در ذهن بیننده اش باقی می ماند». در سایت متاکریتیک فیلم نمره 65 از 100 را بر اساس نظر 22 منتقد به دست آورده که نشانگر «نقدهای به طور کلی مثبت» است.

یادداشتی بر فیلم «هفت»
فیلم هفت ساخته دیوید فینچر تمام خصوصیات یک داستان معمایی و جنایی هالیوودی را دارد و با اینحال نسبت به اکثر این فیلم ها غافلگیرکننده تر و جذاب تر است. فیلم به شعور مخاطبش توهین نمی کند و در ساختش آنقدر جزئیات ریز به کار گرفته شده که تجربه تماشای آن می تواند به شدت سرگرم کننده باشد. جالب ترین مسئله درمورد هفت این است که سوال اصلی فیلم های معمایی – قاتل چه کسی است؟- در اینجا به شکلی هوشمندانه تغییر کرده و به «قاتل این بار چطور پلیس ها را فریب می دهد؟» تبدیل شده است. برخلاف قاتل های معمولی سینمای امریکا شخصیت قاتل این فیلم بی نهایت باهوش است و هرگز نمی شود او را دست کم گرفت. از این نظر فیلم بیننده را به یاد فیلم سکوت بره ها می اندازد اما کسانی که به خاطر خشونت بی دلیل به «سکوت بره ها» ایراد می گرفتند درمورد خشونت «هفت» نمی توانند آن حرف ها را تکرار کنند چرا که در اینجا خشونت به شکلی کاملا مرتبط با داستان و بدون زیاده روی به فیلم اضافه شده است.
قاتل زنجیره ای فیلم هر یک از قربانیانش را بر اساس یکی از گناهان کبیره مسیحیت به قتل می رساند. دو کاراگاه اصلی فیلم که نقش هایشان را برد پیت و مورگان فریمن بازی می کنند باید با استفاده از حدس و گمان و تحقیقات گسترده سعی کنند این قاتل حرفه ای را به دام بیاندازند. میلز (برد پیت) کاراگاه تازه واردی است که تجربه چندانی ندارد و سامرست (مورگان فریمن) درست برعکس او بسیار باتجربه و آرام است. ترکیب برد پیت و مورگان فریمن در فیلم بسیار خوب از کار درآمده است و هماهنگی بین این دو باعث می شود مخاطب این دو را خیلی زود به عنوان همکار بپذیرد. مکالمات آنها در عین حال که در اوج جدیت بیان می شوند اما همچنان دارای نوعی کمدی تلخ هستند که در اکثر کارهای فینچر شاهد آن هستیم. اما بدون تردید برگ برنده این فیلم کارگردانی فوق العاده ماهرانه دیوید فینچر است. فینچر در این فیلم اوج توانایی های خود در ایجاد و حفظ تعلیق را به نمایش گذاشته و موفق شده لحظات پرتنش فیلم را به گونه ای بسیار درگیرکننده کارگردانی کند.
دیوید فینچر در «هفت» موفق شده برخی ضعف های جزئی فیلم را با کارگردانی و بازی های خوب بازیگرانش جبران کند. هرچند شخصیت نوشته شده برای برد پیت در فیلم آنچنان دوست داشتنی نیست اما فینچر بازی پیت را دقیقا با محتوای کلی فیلم هماهنگ کرده تا بیننده بتواند همچنان رفتارهای او را درک کند و با او همراه شود. «هفت» با تعلیق شدید و داستان جذابش یکی از بهترین آثار جنایی دهه 90 به شمار می رود، فیلمی که یکی از به یاد ماندنی ترین قاتل های زنجیره ای تاریخ سینما را معرفی کرد و توانست مقدمه ای بر کارنامه بازیگری درخشان برد پیت باشد.
نویسنده: جیمز برادینلی
منبع: www.reelviews.net


واکنش های مخاطبان در شبکه های اجتماعی:
امتیاز بینندگان در سایت راتن تومیتوز = 95%
نظر مثبت:
یک فیلم معمایی بی نظیر که از هر نظر درجه یک ساخته شده. به جز فیلمنامه عالی و کارگردانی فوق العاده دیوید فینچر، موسیقی و تدوین فیلم هم عالی هستند و باعث میشن توی فضای این داستان جذاب غرق بشید. اگر به فیلم های ژانر قاتل زنجیره ای علاقه دارید این فیلم رو از دست ندید.
نظر منفی:
این فیلم خیلی بیشتر از حقش تحسین شده و در واقع یک فیلم کاملا معمولیه. شخصیت برد پیت توی فیلم هیچ ویژگی مثبتی نداره و با اینحال بیننده توی تمام فیلم باید اون رو به عنوان قهرمان داستان قبول کنه.

دیالوگ برگزیده:
جان دو: این روزا برای اینکه با مردم حرف بزنی نمیشه آروم بزنی روی شونه شون، باید با تبر بزنی توی سرشون تا کاملا توجهشون رو به حرفات جلب کنی.

جزئیات:
• کمپانی نیولاین تصمیم داشته پایان فیلم را تغییر دهد اما بردپیت مانع از انجام این کار شده است.
• برد پیت در طول صحنه ای که جان دو را در باران تعقیب می کند بر روی زمین افتاده و به شدت آسیب دیده است، با این حال این صحنه در فیلمنامه گنجانده شده و ضبط فیلم ادامه پیدا کرده است.
• فیلم هفتمین فیلم پرفروش سال 1995 بوده است.
• برد پیت این فیلم را بهترین بازی دوران حرفه ای خود می داند.
• وال کیلمر بازی در نقش جان دو را رد کرده است.

نمایش بیشتر
0 دیدگاه
0 دیدگاه ثبت نظرات بیش از حد مجاز است، چند دقیقه بعد ثبت کنید.
تصویر پیش فرض کاربر

اشتراک گذاری

  • کد ویدیو
  • واتس اپ
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • توییتر
  • لینکدین

کد ویدیو

copy

گزارش تخلف

متن گزارش:

ثبت

تکرار پخش