در ام پی فور عضو شوید برای ثبت دیدگاه، اشتراک کانال ها و ویدیوها.
mycustomerrکاربر mycustomerr
mycustomerrکانال mycustomerr
با توجه به دسترسی افراد به شبکه های اجتماعی، رفتار خرید در مردم به مرور زمان تغییر پیدا کرده است برای مثال بیشتر افراد تمایل دارند که به صورت آنلاین خرید خود را انجام دهند.
خرید آنلاین از بسیاری از جهات بهصرفهتر است، چرا که هزینه رفت و آمد را حذف میکند و از هدر رفتن زمان جلوگیری میکند. به همین سبب امروزه فروشگاه های اینترنتی در جایگاه بسیار مناسبی قرار گرفتهاند.
همچنین بسیاری از کسب و کارها از حالت سنتی خارج شده و به صورت آنلاین فعالیت میکنند. افراد زیادی تمایل به راه اندازی فروشگاه دارند اما تنها با راه اندازی فروشگاه نمیتوانید پیشرفت کنید، بلکه بایستی مراحلی را نیز طی کنید. برای پیمودن این مراحل بایستی از افراد متخصص در زمینه مدیریت فروشگاه های اینترنتی بهره ببرید.
در مورد مدیریت فروشگاه های اینترنتی و سایت به موارد اشاره شده توجه نمایید:
در ابتدا به معرفی سایت فروشگاهى میپردازیم.
معرفى سایت فروشگاهى به صورت کامل
سایت های فروشگاهی فرصت خوبی برای ارائه کالا به شکل اینترنتی فراهم کردهاند. روند صعودی خرید اینترنتی موجب شده تا اغلب کسبوکارها، حتی آنهایی که نوپا و خرد هستند، به فکر راهاندازی و طراحی سایت فروشگاهی بیفتند. حتی فروشگاههای سنتی نیز در کنار فروش حضوری اقدام به فروش آنلاین میکنند تا از این بازار نیز سهمی ببرند.
فروشگاه اینترنتی و یا آنلاین شاپ به وبسایتهایی گفته میشود که به درگاه پرداخت مجهز شده و ارائهدهنده کالا و محصولات حقیقی و یا مجازی هستند. در این دسته از وبسایتها صاحبان کسبوکار با اطلاعات و جزئیاتی که پیرامون محصولات ارائه میدهند، علاوه بر معرفی محصول، مخاطب خود را به خرید تشویق میکنند.
برای طراحی سایت فروشگاهی، لازم است نوع خدمات و کالای ارائهشده بررسی شود. انواع مختلف فروشگاههای اینترنتی را از این نظر میتوان در دودسته کلی تقسیمبندی کرد.
فروشنده کالاهای فیزیکی
این دسته از فروشگاههای اینترنتی ارائهدهنده محصولات فیزیکی هستند. هر محصولی که بعد حقیقی داشته، قابلرؤیت بوده و نیاز به بستهبندی داشته باشد، در این دسته قرار میگیرد. محصولاتی همچون کتاب، اسباببازی، ابزارآلات، لوازم پزشکی و لوازم دیجیتالی همچون لپتاپ و تلویزیون در این نوع فروشگاهها به فروش میرسند، اما در همان لحظه به دست مشتری نمیرسند. چراکه نیاز به بستهبندی و ارسال از طریق سیستمهای حملونقل دارند.
فروشنده کالاهای مجازی
طراحی سایت فروشگاههای مجازی کمی متفاوت است. چراکه در این نوع فروشگاهها محصولات فیزیکی به فروش نمیرسد. ازاینرو نیاز به بستهبندی محصول و ارسال از طریق پست و یا تیپاکس نیست. محصولاتی همچون کتابهای الکتریکی، بازیهای دیجیتال، فیلمهای آموزشی و … در این نوع فروشگاهها به فروش میرسند و بلافاصله پس از خرید و پرداخت مبلغ، از طریق لینک دانلود در اختیار کاربر قرار میگیرند.
مراحل مدیریت فروشگاه های اینترنتی
طراحی و راه اندازی فروشگاه های اینترنتی
در ابتدا با توجه به نوع کسب و کار، محصولات و خدماتتان بایستی طراحی خاصی برای فروشگاهتان در نظر گرفت. برای مثال فروشگاه مربوط به لوازم خانگی قطعاً طرحی متفاوت با فروشگاه لوازم آرایشی دارد.
توجه داشته باشید تنها در همان ثانیههای اول کاربر تصمیم میگیرد که در وب سایت شما بماند یا آن را ترک کند. پس بایستی فروشگاه اینترنتی به اندازه کافی خوب باشد تا کاربر تصمیم به ماندن بگیرد.
تولید محتوا برای فروشگاه اینترنتی و انتشار آن
تولید محتوا نقش مؤثری در افزایش بازدید مخاطب دارد. در مدیریت فروشگاه های اینترنتی کارشناسان با در نظر گرفتن تمام عوامل، بهترین محتوا را تولید میکنند. در راستای تولید محتوا، سلیقه کاربران نیز در نظر گرفته میشود. به همین سبب در کوتاه مدت، فروشگاه شما بیشترین بازدید و ترافیک را به دست خواهد آورد.
پاسخ به کاربران فروشگاه اینترنتی
در نهایت پس از انتشار محتوا و افزایش بازدید از سایت، کاربران زیادی پیام خواهند داد. تیم مای کاستومر بر اساس استراتژی سازمان و نظرات کارفرما به پیامها پاسخ خواهد داد.
تیم مای کاستومر با بهره گیری از کادر مجرب در زمینه مدیریت فروشگاه های اینترنتی و سایت به شما یاری خواهد رساند و تمام مراحل را به بهترین شکل طی خواهد کرد.
تماس:
09124777487 _ 02126408816 _ 02126408817
اینستاگرام:
https://www.instagram.com/my.customer/