در ام پی فور عضو شوید برای ثبت دیدگاه، اشتراک کانال ها و ویدیوها.
lasting_tasteکاربر lasting_taste
lasting_tasteکانال lasting_taste
خمیر:
کره بدون نمک 30 گرم
آرد همه منظوره 150 گرم
نمک 2 گرم
شکر 3 گرم
آب 60 میلی لیتر
کره بدون نمک 80 گرم (برای پر کردن)
مخلوط تخم مرغ:
تخم مرغ کامل 20 گرم
زرده تخم مرغ 2
شکر 45 گرم
خامه فرم گرفته 150 میلی لیتر
شیر 75 میلی لیتر
▼دستورالعمل های مرحله
1. برش های کره یخ زده روی کاغذ کره قرار می گیرند و به طور متوسط به ضخامت حدود 3 میلی متر می پیچند.
2. همه مواد خمیر را با هم مخلوط کرده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
3. نیمی از خمیر را کره بمالید و از وسط تا کرده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
4. پس از بیرون آوردن خمیر، آن را به شکل مستطیل در آورده و دو طرف آن را از وسط تا کنید و سپس از وسط تا کنید. به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
5. خمیر را بیرون بیاورید و همین حالا مراحل را تکرار کنید.
6. پس از بیرون آوردن خمیر، آن را به شکل مستطیل به ضخامت حدود 3 میلی متر باز کنید و از سمت باریک آن را گرد کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
7. دوغاب تخم مرغ را آماده کنید، همه مواد را اضافه کنید و هم بزنید، با کاغذ چسبناک بپوشانید، حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید تا تمام شکر آب شود.
8. خمیر را بیرون بیاورید و هر کدام را به ضخامت 2 سانتی متر، حدود 12 وعده برش دهید. آن را در قالب تارت تخم مرغ قرار دهید و آن را به اندازه 1 سانتی متر بالاتر از قالب فشار دهید و به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار دهید.
9. قالب را با فویل بپوشانید، مخلوط تخم مرغ را حدود 80 درصد در قالب بریزید و لایه میانی را با دمای 210 درجه به مدت 23-25 دقیقه بپزید.