سرویس اشتراک ویدیو ام پی فور

برای افزودن به لیست علاقه مندی باید وارد حساب کاربری شوید.

ورود به حساب کاربری

بستن

بله خیر

ام پی فور را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

پخش بعد از 8

کمبود کدام ویتامین باعث عصبانیت میشود/درمان کمبود ویتامین ب

57 بازدید2 ماه پيش
  • می پسندم
  • اشتراک گذاری
  • افزودن به لیست پخش
  • دانلود
  • گزارش تخلف
  • نشان گذاری
heliyaa

heliyaaکاربر heliyaa

heliyaaکانال heliyaa

در این ویدئو می‌خواهم درباره پیشگیری و درمان کمبود ویتامین د در بدن صحبت کنم و توضیح دهم برای مقابله با علائم کمبود ویتامین د چه موادی را باید مصرف کنیم. اگر علاقه‌مند هستید، ادامه ویدئو را ببینید. محصولات لبنی، به‌ویژه شیر، سرشار از ویتامین د هستند. نباید از این مواد غذایی برای تقویت اسکلت استخوانی خود غافل شوید. از جمله بهترین و در دسترس‌ترین گزینه‌های لبنیات برای تأمین ویتامین د می‌توان به شیر و انواع غنی‌شده آن با ویتامین د، ماست، کشک، و انواع پنیر اشاره کرد.
لوبیاها، جو دوسر، سویا و به‌ویژه شیر سویا منابعی بسیار عالی و غنی از ویتامین د محسوب می‌شوند. همچنین، جوانه گندم و جوانه ماش نیز می‌توانند به مرور زمان به تقویت استخوان‌ها و رفع کمبود ویتامین د کمک کنند. زرده تخم‌مرغ هم منبعی عالی از ویتامین د است و برخلاف باور عموم، مصرف متعادل آن به بدن آسیب نمی‌زند بلکه بسیاری از ویتامین‌ها و مواد مغذی را تأمین می‌کند.
گزینه‌های متعددی وجود داره که به ما کمک می‌کنه تا بدونیم باید برای کمبود ویتامین د چی بخوریم اما به عنوان غنی‌ترین منبع حیوانی میشه به جگر گوساله اشاره کرد. این ماده غذایی علاوه بر اینکه می‌تونه منبعی خوب برای رفع کم‌خونی باشه، به تامین انرژی مورد نیاز بدن و ویتامین دی مورد نیاز روزانه کمک میکنه. با جگر ترکیبات دیگه ایی هم هستند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند مثل ویتامین A
پروتئین و آهن. نکته مهمی که در مورد این منبع غنی لازمه رعایت بشه، بالا رفتن کلسترول بدنه که ناشی از زیاده‌روی در مصرف جگر گوساله و حتی سایر منابع حیوانی دیگه هست.


با اعتدال در مصرف این ماده غذایی باید از بالا رفتن کلسترول پیشگیری کرد. قارچ‌ها نیز یک منبع گیاهی عالی برای ویتامین د هستند. افرادی که از رژیم غذایی گیاهخواری پیروی می‌کنند می‌توانند قارچ را جایگزین منابع حیوانی کنند. قارچ تنها منبع گیاهی حاوی ویتامین د2 است و به ویژه برای گیاهخواران بسیار مفید است.
از دیگر منابع غذایی سرشار از ویتامین د می‌توان به غذاهای دریایی اشاره کرد. بسیاری از متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند حداقل دو بار در هفته از این غذاها مصرف شود. روغن جگر ماهی، میگو، ماهی سالمون، ماهی تن، ماهی ساردین، کیلکا، شاه ماهی و صدف‌های دریایی از جمله این منابع مفید هستند. این مواد غذایی علاوه بر ویتامین د، حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد مغذی دیگری نیز هستند.
منبعی عالی از ویتامین دی محسوب میشه .ماهی سالمون یه منبع عالی برای تامین ویتامین دی مورد نیاز بدنه. ماهی تن با داشتن ویتامین دی و ویتامین K یکی از راحت‌ترین راهکارها برای تامین این ویتامین‌ها ست. ماهی ساردین برای رفع التهابات مفاصل، سلامت قلب و عروق و تامین ویتامیندی خیلی مفیده . غذای دریایی بعدی ماهی کیلکا هست کیلکا را طوری مصرف کنید که حتی استخوان‌های اون هم له شده و خرد بشن می تونید مثل مایع کوکو در مخلوط کن له کنید، با این کار بیشترین نیاز بدن به این ویتامین رفع میشه.


ماده غذایی دریایی بعدی شاه ماهی هست که منبعی غنی از ویتامین دی محسوب میشه. صدف‌های دریایی از دیگر منابع دریایی هستند. صدف دریایی یه منبع غنی از ویتامین B12 و همینطور ویتامین D هست که روی و مس مورد نیاز بدن رو هم تامین می‌کنه. نکته مهمی که باید در مورد مصرف انواع غذاهای دریایی در نظر داشته باشید اینه که نباید اونها را بیش از حد در روغن سرخ کنید. برای دریافت انواع ویتامین‌ها و مواد مغذی اونها بهتر است تا جای ممکن از نوع کباب شده، تفت داده شده و یا بخارپز استفاده کرد . آیا مکمل‌ها گزینه مناسبی در پاسخ به کمبود ویتامین دی هستند؟
در پاسخ به کمبود ویتامین د، مکمل‌های دارویی نیز می‌توانند گزینه مناسبی باشند، به ویژه برای افرادی که رژیم غذایی گیاهخواری دارند. البته بهتر است دوز مناسب مصرف این مکمل‌ها را پزشک متخصص بر اساس نتایج آزمایش تعیین کند.

نمایش بیشتر
0 دیدگاه
0 دیدگاه ثبت نظرات بیش از حد مجاز است، چند دقیقه بعد ثبت کنید.
تصویر پیش فرض کاربر

اشتراک گذاری

  • کد ویدیو
  • واتس اپ
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • توییتر
  • لینکدین

کد ویدیو

copy

گزارش تخلف

متن گزارش:

ثبت

تکرار پخش