سرویس اشتراک ویدیو ام پی فور

برای افزودن به لیست علاقه مندی باید وارد حساب کاربری شوید.

ورود به حساب کاربری

بستن

بله خیر

ام پی فور را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

پخش بعد از 8

تولید آنتی سیز برای اولین بار در کشور توسط نانو مواد خاکستری

104 بازدید5 ماه پيش
  • می پسندم
  • اشتراک گذاری
  • افزودن به لیست پخش
  • دانلود
  • گزارش تخلف
  • نشان گذاری
antiseizemaker

antiseizemakerکاربر antiseizemaker

antiseizemakerکانال antiseizemaker

هنگامی که یک قطعه صنعتی به دلیل پوسیدگی یا زنگ زدگی دچار آسیب شده و امکان دمونتاژ آن وجود نداشته باشد، معمولا از روش ذوب یا برش برای حل این مشکل استفاده می‌شود. این روش‌ها منجر به تخریب قطعه اصلی می‌شوند و در نتیجه آن قطعه غیرقابل استفاده خواهد شد.

برای حل این مشکل، شرکت دانش بنیان نانو مواد خاکستری در اهواز، ماده‌ای را تولید کرده که می‌تواند قطعه را در برابر هر شرایط آب و هوایی و فیزیکی سالم نگه دارد.

شرکت دانش بنیان نانو مواد خاکستری، موفق گردیده تا برای اولین بار در کشور آنتی سیز را در 5 پایه نانومس، نانو سرامیک، نانو نیکل، نانو آلومینیوم و فود گرید تولید کند. آنتی سیز فود گرید (FOOD GRADE ANTI-SEIZE)، نوعی آنتی سیز است که در شرکت ها و تجهیزات مربوط به ساخت صنایع غذایی استفاده می‌گردد.

محصول آنتی سیز برای جلوگیری از خوردگی و پوسیدگی قطعات مکانیکی در صنایع مختلف استفاده می شود.

مهران نیک اندیش، خبرنگار صدا و سیمای خوزستان در گزارش خبری 25 اردیبهشت 1403 گفت: محصول آنتی سیز تاکنون در انحصار کشورهای آمریکا و آلمان بوده و برای اولین بار در ایران توسط این شرکت دانش بنیان خوزستانی طراحی و تولید شده است. این آنتی سیز در مقابل آب و گرما مقاوم است و موجب عدم آسیب و بریده شدن قطعات صنعتی می‌گردد.

وی افزود: “اگر یک واحد صنعتی از محصول آنتی سیز استفاده کند، تا 90 درصد در هزینه های تعمیرات خود صرفه‌جویی کرده و از بریده شدن و ذوب شدن تجهیزات جلوگیری می‌‎کند.”

بهرام تختایی نیا، مدیرعامل شرکت دانش بنیان نانو مواد خاکستری در اهواز در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خوزستان می‌گوید: ما به عنوان یک شرکت دانش بنیان، از دانش به محصول رسیدیم و تلاش کردیم محصول آنتی سیز را برای اولین بار در ایران و به عنوان سومین کشور جهان تولید کنیم.

وی افزود: این محصول باعث می‌شود هیچ پیچ و مهره‌ای قفل نشود، هیچ اتصالی دچار جوش سرد و گالینگ نشود و مشکلی برای باز کردن آنها وجود نداشته باشد.

اصغر صادق آبادی، طراح مواد این شرکت گفت: کمپوند آنتی سیز بر پایه گریس و مواد مختلف و روانکار‌های جامد طراحی می‌شود و وظیفه دارد از خوردگی و جوش سرد جلوگیری کند. این ماده مطابق با استاندارد ۹۰۷ اف (MIL-PRF-907F) طراحی و آزمایش‌های لازم برای آن انجام شد.

استفاده از آنتی سیز می‌تواند باعث کاهش هزینه تعمیر و نگهداری قطعات در صنایع، افزایش سرعت عمل و ایمنی قطعات در برابر مقابله با حوادث شود.

ایمان زاهدپور، مدیر تولید گفت: ما پس از تست ها و آزمایشات مختلف، به محصول کنونی آنتی سیز دست یافتیم و خوشبختانه اکنون می‌توانیم تا 5 تن آنتی سیز تولید نماییم.

طبق این گزارش، از کاربردهای این آنتی سیز ایرانی، مقاومت 5 ساله زیر آب دریا و ماندگاری در برابر 1200 درجه سانتی‌گراد است.

تختایی نیا ادامه داد: این محصول تحریمی، نیاز اساسی شرکت ها و صنایع کشور ما است. آنتی سیز در تمام صنایع نفت، گاز، حفاری، فولاد و پتروشیمی و دیگر صنایعی که اتصالات رزوه‌ای داشته باشد، باید استفاده شود.

نیک اندیش در انتهای این گزارش افزود: استفاده با از یک تن آنتی سیز، تنها برای یک واحد نفتی، میتواند تا 80 درصد از مشکلات خوردگی و پوسیدگی این تجهیزات جلوگیری کرد.

نمایش بیشتر
0 دیدگاه
0 دیدگاه ثبت نظرات بیش از حد مجاز است، چند دقیقه بعد ثبت کنید.
تصویر پیش فرض کاربر

اشتراک گذاری

  • کد ویدیو
  • واتس اپ
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • توییتر
  • لینکدین

کد ویدیو

copy

گزارش تخلف

متن گزارش:

ثبت

تکرار پخش