سرویس اشتراک ویدیو ام پی فور

برای افزودن به لیست علاقه مندی باید وارد حساب کاربری شوید.

ورود به حساب کاربری

بستن

بله خیر

ام پی فور را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

پخش بعد از 8

سازنده آنتی سیز در نمایشگاه نفت: نشست خبری بهرام تختایی نیا

105 بازدید5 ماه پيش
  • 1 می پسندم
  • اشتراک گذاری
  • افزودن به لیست پخش
  • دانلود
  • گزارش تخلف
  • نشان گذاری
antiseizemaker

antiseizemakerکاربر antiseizemaker

antiseizemakerکانال antiseizemaker

به گزارش روابط عمومی شرکت نانو مواد خاکستری، در ظهر روز 27 دی ماه 1402 و آخرین روز از نمایشگاه صنعت نفت اهواز، مهندس تختایی نیا، مدیرعامل شرکت دانش بنیان نانو مواد خاکستری، در نشست خبری زنده شبکه خوزستان، حضور پیدا کرد. وی در این نشست، به معرفی و بررسی تاریخچه، دستاوردها و فعالیت های این شرکت و تاثیر استفاده از آنتی سیز بر صنایع نفت، گاز و پتروشیمی پرداخت.

مهندس تختایی نیا در این نشست به بررسی نقش و اهمیت محصولات شرکت دانش بنیان نانو مواد خاکستری در بهبود عملکرد و کارایی صنایع مربوط به نفت و گاز پرداخت. : “ما توانسته‌ایم با توان دانشمندان و نخبگان استانی برای اولین بار در جهان، کمپوند CRA TUBING چاه های نفت و گاز را تولید کنیم و همچنین بعد از آمریکا و آلمان، سومین کشور در جهان هستیم که توانسته‌ایم آنتی سیز (Anti-Seize) را در ۵ پایه نانومس، نانو نیکل، نانو آلومینیوم، نانو سرامیک و فودگرید به تولید برسانیم. لازم به ذکر است که استفاده از آنتی سیز موجب جلوگیری از آسیب، خوردگی و قفل شدن تجهیزات شده و بنابراین استفاده از این محصول در صنعت، موجب کاهش هزینه‌های بسیار بالای تعمیرات و نگهداری می‌گردد.”

ایشان در پاسخ به سوال درخصوص سود و صرفه اقتصادی استفاده از این آنتی سیز افزود: “اگر هر صنعت، اگر بین ۱۵ الی ۲۰ درصد هزینه خود را از محصولات ما استفاده کند، ۸۰ درصد از هزینه های مالی تعمیر و نگهداری را کاهش داده و در ۵۰ درصد از هزینه زمانی خود صرفه جویی می کند.”

مهندس تختایی نیا، در پاسخ به سوال مجری درباره پیشینه فعالیتی ایشان و گرایش به این حوزه، گفت: “من در خانواده ای کاملاً صنعتی بزرگ شدم. در هنگام نوجوانی در سال ۶۹، برای اولین بار به همراه برادران خود، وارد پالایشگاه شازند اراک شده و با این صنعت آشنا شدم. بعد از تحصیلات دانشگاهی نیز مجددا به سوی صنعت بازگشتم. سپس، بعد از حدود ۱۷ سال آشنایی با چالش های مختلف این صنعت و پی بردن به کمبود محصولاتی مانند آنتی سیز در کشور، با همکاری محققین استانی، ۱۴ سال به تحقیق و بررسی بر روی آن پرداختیم تا بتوانیم فناوری آن را بومی سازی نماییم و برای اولین بار در ایران ماده ضد قفل را بومی سازی کنیم.”

وی با اشاره به آلودگی های هوای روزهای اخیر، ادامه داد: “شرکت دانش بنیان نانو مواد خاکستری، در کنار دیگر محصولات، یک شوینده صنعتی سازگار با محیط زیست نیز تولید می نماید که بدون آسیب به دستگاه تنفسی پرسنل، تمام چربی روی سطوح را به راحتی می‌زداید و همچنین مورد تایید تمام واحدها به ویژه HSE شرکت نفت میباشد.”

مدیرعامل شرکت نانو مواد خاکستری، در پاسخ به سوال انتظار ایشان از مسئولین، گفت: “مسئولین استانی، تنها لازم است که شرایط کار کردن و عرضه محصولات دانش بنیان که توسط شرکت های بومی استان تولید می‌شود را فراهم کنند. نخبه و شرکت دانش بنیان کشور ما نباید به دنبال مجوزها و بروکراسی های زمان‌بر اداری شود بلکه دغدغه فکری او باید بر تولید و ارتقای محصول باکیفیت باشد‌. اگر هر یک از صنایع استان، بخشی از امور خود را به شرکت های دانش بنیان واگذار نمایند، قطعا شاهد رشد این شرکت ها خواهیم بود. ما از این صنایع انتظار داریم به دانش نخبگان بومی اعتماد کنند و بدانند دانش بنیان های کشور می‌توانند نیاز صنایع را برطرف کرده تا با دور زدن مسائل تحریمی، از خروج ارز نیز جلوگیری نمایند. از طرفی، اعتماد به شرکت های دانش بنیان و بومی موجب جلوگیری از بیکاری جوانان و اشتغال زایی و پیشگیری از فرار نخبگان نیز می گردد.”



آنتی سیز چیست؟ آنتی سیز یا Anti-seize یک نوع روان‌کننده است که جهت سهولت بازکردن تجهیزات، بر روی پیچ ها، اتصال دهنده ها، فلنج ها و سایر رابط های بست دار اعمال شده تا از جوش، توقیف و خوردگی آنها جلوگیری کند. از آنتی سیز به طور گسترده در صنایع مختلف از جمله خودروسازی، صنایع دریایی، صنعت نفت و گاز، صنایع معدنی و ساخت و ساز استفاده می‌شود.

استفاده از آنتی سیز می‌تواند تاثیرات مثبتی در جلوگیری از گالینگ و خوردگی تجهیزات داشته باشد. آنتی سیزها، معمولاً حاوی مواد شیمیایی هستند که باعث ایجاد یک لایه حفاظتی بر روی سطح فلز شده و از تماس مستقیم با عوامل خورنده و گالینگی مانند آب، هوا، اسیدها و مواد شیمیایی جلوگیری می‌کنند. این لایه حفاظتی می‌تواند به عنوان یک پوشش مقاوم در برابر فرسایش و خوردگی عمل کند و سطح فلز را در برابر آسیب‌های خارجی محافظت کند. به همین دلیل، استفاده از آنتی سیز می‌تواند به حفظ و نگهداری از محصولات فلزی مانند لوله‌ها، ماشین‌آلات، ابزارهای برقی و غیره کمک کند و عمر مفید آن‌ها را افزایش دهد.

نمایش بیشتر
0 دیدگاه
0 دیدگاه ثبت نظرات بیش از حد مجاز است، چند دقیقه بعد ثبت کنید.
تصویر پیش فرض کاربر

اشتراک گذاری

  • کد ویدیو
  • واتس اپ
  • تلگرام
  • فیسبوک
  • توییتر
  • لینکدین

کد ویدیو

copy

گزارش تخلف

متن گزارش:

ثبت

تکرار پخش