در ام پی فور عضو شوید برای ثبت دیدگاه، اشتراک کانال ها و ویدیوها.
iran.mediaکاربر iran.media
iran.mediaکانال iran.media
عدد 9 در فرهنگ سنتی چین دارای اهمیت ویژه ایست و نماد «بزرگترین» و «عالیترین» به شمار می رود. عدد 99 به دلیل شباهت تلفظش با «جیو جیو (久久)» جاویدان و دائمی بودن معنی می دهد.
یکم ژوئیه سال 2020 روز تولد 99 سالگرد تاسیس حزب کمونیست چین بزرگترین حزب حاکم در جهان است. این حزب که در اوائل تاسیس تنها حدود 50 عضو داشت، در نود و نهمین سالگرد تاسیس و هفتاد و یکمین سالگرد حکمرانی خود، تا امروز بیش از 90 میلیون عضو دارد. مردم چین تحت هدایت این حزب در سالهای متوالی سهم بیش از 30 درصدی در رشد اقتصاد جهان داشته و کشور را به موتور مهم رشد اقتصاد جهان تبدیل کرده اند. کاربران اینترنتی حزب کمونیست چین را «قویترین تیم اشتغالزایی در تاریخ» می خوانند.
حزب کمونیست چین با هدف و تکلیف «ایجاد رفاه برای مردم و تحقق رستاخیز ملت چین»، روند دشوار اشتغالزایی را آغاز کرد.
صدر شی جین پینگ گفته است: «در راه ایجاد جامعه با رفاه نسبی، هیچ کس نباید نادیده گرفته شود.»
توضیح عکسها: تغییرات اهالی دهکده شائو گانگ از 40 سال گذشته تا کنون (عکس 1 عکس تاریخی؛ عکاس عکس 2 و 3: لی جین)
داستان عکس: در نوامبر 1978 ، 18 کشاورز در دهکده شائو گانگ قرارداد پیمانکاری اعطای زمین به هر خانواده را امضاء کردند و حزب کمونیست چین اصلاحات و درهای باز را آغاز کرد. امروزه کار در مزارع روستای شائو گانگ مکانیزه شده و روستاییان برای استقبال از گردشگران از جاهای مختلف رستورانهایی در خانه های خود دایر کرده اند. در این دهکده همچنین یک کارخانه تهیه محصولات کشاورزی راه اندازی شده است . درآمد سرانه سالانه روستاییان از 25 هزار یوان بیشتر است و آنها با مالکیت خانه و خودروهای شخصی زندگی خوبی دارند.
توضیح عکس: تغییرات مدرسه روستای شائو گانگ در 40 سال پیش و اکنون . عکس 1 عکس تاریخی؛ عکاس عکس 2: تایی لین جن
داستان عکسها: کودکان در دهکده شائو گان شهرستان فنگ یانگ استان ان هویی واقع در مرکز چین. بیش از 40 سال پیش این کودکان به دلیل فقر میز کلاسی نداشتند و روی نیمکتهای کوچکی که از خانه هایشان می آوردند، نشسته و درس می خواندند. بعد از چهل سال دهکده شائو گانگ که از فقر رهایی یافته یک ساختمان آموزشی مدرن دارد. کودکان در میدان ورزش درس تربیت بدنی را می گذرانند.
پیونده دادهها: در بیش از چهل سال گذشته از اواخر سال 1970 تا امروز، حزب کمونیست چین هدایت کننده مردم بوده و پی در پی بر مبارزه با فقر تاکید کرده و توانسته با موفقیت، 700 میلیون نفر را از فقر برهاند. اکنون نسبت مردم فقیر در مناطق روستایی چین از 97.5 درصد در سال 1978 میلادی به 0.6 درصد در سال 2019 میلادی کاهش یافته است.
در سال 2020 میلادی، هنوز 5 میلیون و 510 هزار نفر از جمعیت فقیر در مناطق روستایی چین وجود دارند و هدف حزب کمونیست چین این است که تا اواخر سال 2020 میلادی، مشکل کمبود مواد غذایی و پوشاک جمعیت فقیر را حل کند و آموزش اجباری، مراقبت های پزشکی اساسی و امنیت مسکن را تضمین کرده و اطمینان حاصل کند که جمعیت فقیر روستایی طبق استانداردهای فعلی از فقر رها شوند.
صلاح ازلی، دبیرکل حزب کمونیست مصر گفت: دستاوردهای چین در فقرزدایی نشان می دهد که حزب کمونیست چین همواره در تلاش است تا به مردم خدمت رسانی کند. حزب کمونیست چین به مردم کمک می کند تا رویاهای خود را تحقق بخشند، به همین دلیل آنان از حزب کمونیست چین پشتیبانی می کنند.
به گفته شی جین : «مردم و زندگی آنان برتر از هر چیزی است. امنیت جانی و سلامت مردم باید به هر قیمتی حفظ شود.»
با وجود آنکه در سال 2020، همه گیری ناگهانی کرونا دنیا را با یک چالش جدی روبهرو کرده، جهان شاهد است که ملت چین با رهبری حزب کمونیست، یک دیوار بزرگ فولادی در برابر کرونا ساخته و عبارت «برتری مردم بر همه چیز» را معنا کرده است.
در پویش پیشگیری و کنترل کرونا، تعداد زیادی از اعضای برجسته حزب کمونیست چین مانند جونگ نان شان و لی لان جوان به جبهه نبرد با کرونا رفتند و همراه با دیگر شهروندان چین به مبارزه با این بیماری پرداختند؛ حرکتی که ملت 1.4 میلیاردی چین را بسیار تحت تاثیر قرار داده است!
«من عضو حزب کمونیست هستم. اجازه بدهید من اول بروم!» «همه اعضای حزب از من الگو میگیرند!» هر چقدر که شرایط سختتر و پیچیدهتر باشد، نقش رهبری اعضای حزب کمونیست چین را بیشتر مشاهده میکنید. تعداد زیادی از کسانی که تا کنون عضو حزب نبودند، تحت تأثیر پیش قدم شدن اعضای حزب، یکی پس از دیگری درخواست عضویت در حزب را دادند تا بتوانند آنان نیز در مبارزه با کرونا پیشقدم شوند.
طبق آمار، تا کنون نزدیک به 30 میلیون نفر از اعضای حزب کمونیست چین خود را به جبهه نبرد با کرونا رسانده اند که در میان آنها، 396 نفر جان خود را از دست دادند و 2337 نفر نیز به این بیماری مبتلا شدند. بیش از 25 هزار نفر نیز در طول مبارزه با کرونا به حزب پیوستند.
چین برای پیروزی در نبرد با کرونا و دفاع از جان مردم از بهترین پزشکان و پرستاران، پیشرفته ترین تجهیزات پزشکی و تمام منابع کشور استفاده کرده و به باور برخی از کارشناسان حزب کمونیست چین از منظر توجه به جان انسانها و تلاش برای توسعه چین و فلسفه کشورداری، اهمیتی جهانی دارد.
گنادی زیوگانوف رهبر حزب کمونیست روسیه درباره رهبری حزب کمونیست چین در مقابله با کرونا گفته است: «مردم چین تحت رهبری حزب کمونیست دستاوردهای مهمی در مبارزه با کرونا به دست آوردند. چین همچنین فعالانه به سایر کشورها در مبارزه با بیماری کمک کرده و با اقدامات عملی خود ایده جامعه با سرنوشت مشترک بشری را به اجرا گذاشته است.»
رشد یک حزب سیاسی با رستاخیز یک کشور ارتباط نزدیک است. از ضعف در آغاز تأسیس تا قوت امروز، حزب کمونیست چین به عنوان حزب حاکم کشوری با جمعیت 1.4 میلیاردی، بارها با پیروزی در آزمونهای مختلف توانسته رشد و پیشرفت کند. حزب کمونیست چین نه تنها یک حزب سیاسی است که برای خوشبختی مردم چین تلاش میکند بلکه در فکر پیشرفت بشریت است. چین همواره پیشرفت خود را در قالب توسعه جهان قرار داده و برحسب مفهوم جامعه با سرنوشت مشترک بشر، مسئولیت شایسته یک کشور بزرگ را برعهده گرفته است.
به گفته شی جین پینگ: «ابتکار کمربند و جاده یک مسیر گسترده است که در آن، چین فرصت ها را با همه به اشتراک گذاشته و به دنبال توسعه مشترک با جهان است.»
توضیح عکس: در شهر کوچک کافنچن در مرکز نیجریه، کارگران محلی در حال کار روی خط آهن هستند و پشت سر آنان خط آهن ساخت چین تا دور دست امتداد یافته است.«کمربند و جاده» توسعه زیرساختهای آفریقا را شتاب بخشیده است.
از سال 2019، خانواده همکاران ابتکار «کمربند و جاده» گسترش یافته و در مجموع 200 سند همکاری در چارچوب این ابتکار امضاء شده است. پشت این رقم، توسعه بیش از پیش کشورهای مسیر «کمربند و جاده» و اشتغال خانواده ها در این کشورها نهفته است. از مارس 2019، 82 شهرک همکاری «کمربند و جاده» در خارج از چین ایجاد شده اند که تاکنون، بیش از 2 میلیارد دلار مالیات به دولت کشور متبوع پرداخت و نزدیک به 300 هزار فرصت شغلی را برای این کشورها ایجاد کرده است.
دیوید مونیا مدیر مرکز تحقیقات آفریقا و چین آفریقای جنوبی گفته است: «ابتکار کمربند و جاده هم مال چین و هم مال جهان است. این ابتکار با برنامه 2063اتحادیه آفریقا سازگاری دارد و دو طرف را از لحاظ چشمانداز توسعه آتی بهم متصل کرده و به نیازهای قاره آفریقا برای توسعه را برآورده کرده است.»
"باید مانند چشمان خود از محیط زیست حفاظت کنیم" شی جین پینگ
در دهه شصت قرن بیستم، منطقه "سه هان به" استان هه بی که با پکن حدود 200 کیلومتر فاصله دارد صحرایی پوشیده از شن بود.
در حال حاضر، 7.47 هکتار از منطقه "سه هان به" تحت پوشش جنگلی قرار گرفته و جنگلی مصنوعی در چین به شمار می رود.
سال 1962 میلادی، گروه یک گروه درختکاری متشکل از 369 جوان چینی وارد"سه هان به" شدند و کار درختکاری در این منطقه سرد و بایر را آغاز کردند. با گذشت حدود 60 ساله، امروز منطقه "سه هان به" از یک بیابان خشک به جنگلی سرسبز تبدیل شده است. توسعه سبز باعث رشد اقتصادی این منطقه شده و در ماه دسامبر سال 2017، اداره محیط زیست سازمان ملل جایزه "حفاظت از کره زمین"را به "سه هان به" اعطا کرد.
سازمان فضایی آمریکا (ناسا) در ماه فوریه سال 2019 اعلام کرد که بر اساس نتیجه مشاهدات ماهواره این سازمان، جهان نسبت به 20 سال پیش سبزتر شده و چین و هند با ایفای نقشی پررنگ در این روند، به گسترش پوشش سبز کره زمین کمک بسیار کردهاند.
امروز نسبت پوشش جنگلی چین از 9 درصد در سال 1949 به 23 درصد رسیده است. بیابانهای چین به خوبی مهار شدهاند. بیش از 70 میلیون نفر از ساکنان مناطق بیابانی نیز از فقر خارج شدهاند.
چین در زمینه توسعه محیط زیست دستاوردهای چشمگیری را به دست آورده است و در عین حال در مدیریت و مهار تغییرات اقلیمی نیز مشارکت فعال داشته و یافتههای علمی خود را در اختیار برنامه توسعه پایدار جهان قرار داده است است. یک کارشناس ژاپنی که در طول بیش از 40 سال گذشته، هر سال از چین بازدید میکند بر این باور است که ایده "کوههای سرسبز و آبهای آبی همچون کوههایی از طلا و نقره هستند" در توسعه محیط زیست چین نقشی مهم داشته است.