در ام پی فور عضو شوید برای ثبت دیدگاه، اشتراک کانال ها و ویدیوها.
zendeginameorafaکاربر zendeginameorafa
خودشناسی و عرفانکانال خودشناسی و عرفان
خودشناسی و عرفان - استاد علی اکبر خانجانی:
اخلاق عملی
۱۲ - تلاشهای اخلاقی انسان چیزی جز تظاهر به نیکی و تقوا نیست. منتهی این تظاهر می تواند دارای دو نیت کاملا متضاد باشد: نیت نیک شدن و نیت بد ماندن.
زیرا برای بد ماندن بایستی تظاهر به نیکی کرد تا از نیکی دیگران سوء استفاده نمود در خدمت پروار کردن بدی خویشتن. یعنی برای رشد بدی هم باید تظاهر به خوبی نمود. زیرا تقوا در فرهنگ بشری میزان نیکی است.
۱۳ - بنابراین تظاهر به نیکی هم می تواند ماهیتی نیک داشته باشد که منجر به نیک شدن نفس می گردد که همان روحانی شدن وجود است و هم می تواند ماهیتی بد و پلید داشته باشد که این تظاهر را ریا کاری و نفاق و پلیدی می نامند.
استاد علی اکبر خانجانی
حکمت نوری ص ۱۱۳ ، اخلاق عملی
سرآغاز خلاقیت روح
۳۴- اراده به نیکی منشاء اخلاق و تقواست و آنکه تلاش می کند بوضوح در می یابد که تا چه حدی در عمل به راستی و درستی ناتوان است.
اگر استقامت کند و صبور باشد در رابطه با یک عارف ربانی به این قدرت دست می یابد و قلباً نیک و پاک و صدیق می گردد و این رستگاری است و سر آغاز خلاقیت روح در تن و جان: اخلاق!
استاد علی اکبر خانجانی
حکمت نوری ص ۱۱۵ ، اخلاق عملی
زنده شدن به روح
۲۱ - تلاش برای خوب بودن، صادق بودن، پاک بودن، با عفت بودن، حرام خوار نبودن، مهربان و با گذشت بودن ووو.. تلاش برای وارد کردن روح در اعضاء و جوارح و حواس و هوش و خون و ذرات تن است. تلاش برای زنده شدن به روح است و این خلقت روحانی است.
استاد علی اکبر خانجانی
حکمت نوری ص ۱۱۴ ، اخلاق عملی